Antony slaat terug na beschuldiging en deelt Whatsapp-gesprek als bewijs onschuld

Antony slaat terug na beschuldiging en deelt Whatsapp-gesprek als bewijs onschuld

11 september 2023 om 11:54

Antony heeft via zijn Instagram gereageerd op de beschuldigingen die Ingrid Lana deed aan zijn adres. De Braziliaanse bankier vertelde op nationale TV dat zij ook was bedreigd door de aanvaller. Antony zelf deelt nu via Instagram gesprekken die zijn onschuld zouden moeten bewijzen.

De Whatsapp-gesprekken tussen Lana en Antony moeten bewijzen dat hij dus niet te opdringerig is geweest. Volgens de Braziliaanse bankier wilde Antony een relatie met haar, maar zij wilde dat niet. En nodigde hij haar uit om naar zijn huis te komen, maar had zij daar geen bijbedoelingen. Volgens Antony is op de gesprekken te lezen dat hij onschuldig is, maar op de afbeeldingen staat de naam van Lana niet in beeld. Degene met wie hij praat zegt wel 'liefje' en 'schat' tegen hem en geeft aan dat ze 'wacht in bed'.

"Ik doe het liever niet", vertelt Antony over het lekken van de gesprekken via zijn eigen Instagram. "Maar ik word gedwongen om een klein deel van de WhatsApp-gesprekken met Ingrid te publiceren. Het bewijst dat we maar één date hebben gehad, die intiem en consensueel was. Dit probleem met deze bedrieger zal worden opgelost in de rechtbank." Antony wordt door nog twee andere vrouwen beschuldigd, daaronder zit ook zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin. Zij deelde al meerdere details over de mishandeling van de aanvaller.