Goed nieuws voor PSV en Bosz: werkvergunning binnen, debuut tegen NEC lonkt

Goed nieuws voor PSV en Bosz: werkvergunning binnen, debuut tegen NEC lonkt

11 september 2023 om 14:08

Hirving Lozano kan komend weekend tegen NEC zijn rentree voor PSV maken. De Mexicaan heeft zijn werkvergunning van de IND binnen, weet het Eindhovens Dagblad.

Nog niet alle handtekening waren gezet, waardoor Lozano tot op heden nog niet met zijn nieuwe ploeggenoten had getraind. Inmiddels zijn alle stempels gezet en voegt de buitenspeler zich bij de rest van de PSV-selectie, dat zich voorbereidt op het thuisduel met NEC. Door de komst van Lozano heeft trainer Peter Bosz de nodige opties in de voorhoede. Met Noa Lang, Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Ricardo Pepi, Yorbe Vertessen en Lozano beschikt PSV over zes aanvallers.

PSV werkt met een vrijwel fitte groep toe naar de wedstrijd tegen de Nijmegenaren. Alleen Jordan Teze trainde tijdens de interlandperiode individueel. Armando Obispo, Mauro Júnior en Fredrik Oppegard zijn nog niet inzetbaar voor Bosz.

Lozano kwam op Deadline Day voor ruim twaalf miljoen euro over van SSC Napoli. Via bonussen kan dat bedrag oplopen tot vijftien miljoen euro. In zijn eerste periode bij PSV speelde hij al 79 wedstrijden voor de Eindhovenaren.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: