Van Bommel sluit Saudi-Arabië niet uit: 'Er is interesse, dat klopt'

Van Bommel sluit Saudi-Arabië niet uit: 'Ik ga erover nadenken als de vraag komt'

11 september 2023 om 17:25
Laatste update: 11 september 2023 om 17:58

Mark van Bommel werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar Saudi-Arabië, waar Al Shabab interesse zou hebben getoond in de Nederlandse oefenmeester. Tegenover Het Nieuwsblad onthult Van Bommel dat de interesse nog niet concreet is, maar sluit hij een overstap niet bij voorbaat uit.

De voormalig trainer van PSV en VFL Wolfsburg zegt pas echt te gaan nadenken over een eventuele overstap als de interesse geconcretiseerd wordt. "Er is interesse, dat klopt, maar er is geen concreet voorstel. Tot dan kan en zal ik er niet ten volle over nadenken."

De Telegraaf meldde eerder al dat Al Shabab met Van Bommel en Marc Overmars op de Nederlandse tour wil blijven, nadat voormalig Ajax-trainer Marcel Keizer ontslagen werd. Van Bommel en Overmars tekenden niet lang geleden juist met een jaar bij in Antwerpen, tot medio 2025. De trainer van Antwerp benadrukt dat hij gelukkig is bij de regerend Belgisch kampioen: "We zijn goed aan het seizoen begonnen en de Champions League komt eraan. Hier ligt een mooie uitdaging."