Fans spotten in succeswens van Messi voor Verratti nog flinke trap na aan PSG

Fans spotten apart detail in succeswens Messi voor Verratti: 'Die club is klaar'

14 september 2023 om 09:48

Lionel Messi heeft in een bericht op Instagram zijn voormalig ploeggenoot Marco Verratti succes gewenst. In die post spotten fans van de Argentijn een opvallend aspect. Ondanks dat de twee ploeggenoten waren bij Paris Saint-Germain, gebruikt Messi een foto in een ander shirt.

Messi gebruikte een foto van de wedstrijd tussen Italië en Argentinië uit juni 2022. Veel fans zien dat als een kleine sneer naar de Parijzenaren. 'Hij gebruikt niet eens een foto uit de PSG-tijd, deze club is echt klaar', plaatst een supporter als reactie onder de post. 'Duizenden foto’s van PSG, maar Messi kiest er één van een ander duel. Hij wil die tijd vergeten', reageert weer een andere fan.

Als bijschrift bij de foto plaatste Messi zelf een mooie succeswens voor Verratti. ‘Veel geluk tijdens je nieuwe hoofdstuk. Je weet dat ik je altijd het beste wens.’ Verratti maakte woensdag zijn overstap van Paris Saint-Germain naar het Qatarese Al Arabi officieel. De Italiaanse middenvelder maakte voor 45 miljoen euro de overstap naar het Midden-Oosten. Eerder liet ook Neymar al doorschemeren dat hij een Messi een verschrikkelijke tijd hadden bij PSG.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)