Feyenoord kansen toebedeeld in Europa: 'Sarri en Simeone zijn bang voor De Kuip'

Feyenoord kansen toebedeeld in Europa: 'Sarri en Simeone zijn bang voor De Kuip'

14 september - 10:37 Laatste update: 10:42
108

Aad de Mos denkt dat Feyenoord hoge ogen gaat gooien in de Champions League. De oud-trainer denkt dat de angst voor De Kuip te groot is bij de tegenstanders van de Rotterdammers. Volgens De Mos gaat Ajax het minst ver komen in Europa. 

"Alle Nederlandse teams gaan overwinteren in Europa", begint De Mos positief over de Eredivisie-ploegen tegenover Voetbal International. "Maar Feyenoord kan tegen iedereen stunten. In alle thuiswedstrijden zijn ze in staat om te winnen. Simeone en Sarri zijn bang voor De Kuip; die zullen de gedachte hebben om niet te verliezen daar. Die gaan op de counter loeren en proberen via een handigheidje een wedstrijd te winnen. Feyenoord schakelt Lazio of Atlético uit en pakt de tweede plaats."

Wat betreft Ajax verwacht De Mos nog niet heel veel, maar hij wil in januari nog wel eens de balans opmaken. "Voor Ajax is de voorbereiding eigenlijk pas op 1 september begonnen. Dan heb je zes weken nodig om fit te worden en vervolgens drie maanden om je ploeg ingespeeld te krijgen. In januari weten we meer. Het is de vraag of Mislintat spelers heeft gekocht die bij elkaar passen of alleen maar losse flodders heeft aangetrokken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s