Blunder Antwerp: concurrent van Wijndal niet op Europese lijst

Van Bommel bevestigt grote blunder Antwerp: 'Goed dat Wijndal is gekomen'

14 september 2023 om 16:25
Laatste update: 14 september 2023 om 16:31

Royal Antwerp is bij het inleveren van de spelerslijst voor de Champions League volledig de mist in gegaan. Sam Vines ontbreekt door een administratieve fout op de lijst en mag niet in actie komen in de groepsfase van het miljardenbal.

Van Bommel bevestigt de blunder tegenover Belgische media. "We hebben een administratieve fout gemaakt en dat kan niet meer worden rechtgezet", aldus de Nederlandse oefenmeester van The Great Old

Het nieuws is logischerwijs een klap voor Vines, die momenteel herstelt van een blessure maar nog tijdens de groepsfase van de Champions League wordt terugverwacht. De Amerikaanse linksback is doorgaans basisspeler. "Iedereen wil op die lijst staan, dus hij is teleurgesteld. Sam revalideert nu en we kunnen niet inschatten hoe lang hij out is, maar normaal gezien zou hij voor het einde van de groepsfase fit moeten zijn", stelt Van Bommel.

Antwerp zit sowieso al niet ruim in zijn defensieve opties. "We hebben niet veel verdedigers. Er moet niet te veel gebeuren - daarom ook dat het goed is dat Owen Wijndal er nog bij is gekomen."