Manchester United komt met statement: Jadon Sancho uit selectie gezet

Manchester United komt met statement: Jadon Sancho uit selectie gezet

14 september - 16:38 Laatste update: 16:46
114

Jadon Sancho maakt voorlopig geen deel uit van de selectie van Manchester United. De 23-jarige vleugelspeler traint individueel na zijn akkefietje met manager Erik ten Hag, bevestigt de Premier League-grootmacht in een verklaring.

Ten Hag liet Sancho buiten de selectie voor de kraker tegen Arsenal, omdat hij ontevreden was over zijn inzet op de training. Dat viel verkeerd bij de 23-voudig Engels international, die via X van zich afbeet. 'Ik sta niet toe dat mensen dingen zeggen die niet waar zijn', liet hij weten. Na een gesprek verwijderde Sancho die post, maar desondanks keert hij nog niet terug in de selectie van Manchester United.

'Jadon Sancho zal een persoonlijk trainingsprogramma blijven volgen, apart van het eerste elftal, in afwachting van een oplossing voor een kwestie met de teamdiscipline', schrijven The Mancunians in een kort statement. De absentie van Sancho komt behoorlijk ongelegen voor Ten Hag, die ook al niet over Antony kan beschikken. De Braziliaan wordt door drie vrouwen beschuldigd van mishandeling, waaronder zijn ex-vriendin.

De toekomst van Sancho lijkt steeds meer buiten Manchester te liggen. Volgens The Athletic was United al bereid om hem deze maand aan een club in Saudi-Arabië te verkopen, maar daar had de buitenspeler zelf geen trek in.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s