'Geschorste Sancho weigert excuses aan te bieden aan Ten Hag'

'Geschorste Sancho weigert excuses aan te bieden aan Ten Hag'

14 september 2023 om 20:24

Jadon Sancho weigert om zijn excuses aan te bieden aan Erik ten Hag. Dat melden Sky Sports en The Athletic. Het is voor de Nederlandse manager een belangrijke voorwaarde om de 23-jarige aanvaller terug te laten keren in de selectie van Manchester United.

De Premier League-grootmacht maakte donderdag bekend dat Sancho voorlopig nog individueel traint, in afwachting van een oplossing. De 23-voudig Engels international maakte zich onmogelijk, nadat Ten Hag hem buiten de selectie had gelaten voor de kraker tegen Arsenal vanwege een gebrekkige inzet op de training. Sancho reageerde als door een adder gebeten en verklaarde op X dat de ex-coach van Ajax onwaarheden verkondigde.

'Geloof alsjeblieft niet alles wat je leest! Ik laat het niet toe dat mensen dingen zeggen die totaal niet waar zijn. Ik heb me deze week uitstekend gedragen op de training. Ik denk dat er andere redenen zijn waarom ik niet bij de selectie zat. Ik ben al langere tijd een zondebok en dat is niet eerlijk', schreef Sancho. Hij verwijderde het gewraakte bericht inmiddels, maar zijn excuses wil hij niet aanbieden.

Volgens The Athletic heeft de club Sancho gevraagd zijn excuses aan te bieden aan Ten Hag, maar de vleugelspeler weigert dat vooralsnog. Daarom zag United geen andere optie dan hem disciplinair te schorsen en hem weg te houden bij de selectie.