Buitenspel: Noa Lang brengt langverwacht viral rapnummer uit: 'Lastpak voor reden'

Buitenspel: Lang brengt langverwacht viral rapnummer uit: 'Noano op je feestje'

15 september 2023 om 08:18
Laatste update: 15 september 2023 om 08:26

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn

Noa Lang brengt virale raptrack uit
Hij heeft zijn fans lange tijd laten wachten, maar donderdagnacht heeft Noa Lang zijn eerste rapnummer uitgebracht. De track ging al lange tijd viral op TikTok, maar inmiddels is de plaat nu overal te beluisteren. '7K op je feestje' is de titel van de eerste officiële single van Noano (de artiestennaam van Lang).

"Lastpak voor een reden", laat Lang er al geen gras over groeien in de eerste zin van het nummer. De plaat heeft de aanvaller gemaakt samen met zijn jeugdvriend AntyBanty. Veel PSV-fans roepen al op om het nummer in het Philips Stadion af te spelen als Lang een goal maakt. Of PSV daar gehoor aan geeft is een tweede, maar via een reactie op zijn Instagram liet de club wel weten gecharmeerd te zijn van het nummer.