Te Kloese kreeg ook belletje vanuit Tottenham Hotspur: 'Had gelijk mijn antwoord'

Te Kloese kreeg ook belletje vanuit Tottenham Hotspur: 'Had gelijk mijn antwoord'

17 september - 11:14
40

Dennis te Kloese is niet dicht bij een vertrek bij Feyenoord geweest. De directeur van de Rotterdammers kreeg bij Goedemorgen Eredivisie de vraag over een aanbieding van Tottenham Hotspur, maar daar was trainer Arne Slot dichter in de buurt.

"Arne Slot was dichterbij", reageert een stellige Te Kloese bij het programma van ESPN. "Ik denk dat Slot voor Tottenham en qua andere interesse heel dicht bij een overgang was. Daarom zijn we ook blij dat hij hier nog zit. We hopen ook dat die keuze voor hem goed uitpakt. Ik hoop eerlijk gezegd dat we volgend jaar in hetzelfde pakket komen, want dat zou betekenen dat we een goed jaar hebben gehad."

Toch licht Te Kloese een tipje van de sluier op, als het gaat om belletjes vanuit Tottenham Hotspur. "Nee en ik heb ook geen enkele interesse om ergens anders aan de slag te gaan. Persoonlijk is het ook geen moment om ergens anders. Mijn familie begint net aan Nederland te wennen, ook al is het weer nu minder. Die interesse van Tottenham is vleiend, natuurlijk. Maar ik heb die club direct een nee gegeven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s