Van Hanegem plaatst vraagtekens bij Ajax: 'Of die Duitser heeft er geen kijk op'

Van Hanegem plaatst vraagtekens bij Ajax: 'Of die Duitser heeft er geen kijk op'

17 september - 21:23
165

Willem van Hanegem vindt niet dat FC Twente zondagmiddag tegen Ajax een geweldige wedstrijd op de mat heeft gelegd. De Kromme concludeert dat de Amsterdammers ver ondermaats voor de dag kwamen.

Twente versloeg Ajax in de eigen Grolsch Veste met 3-1. 'Ik heb FC Twente toch echt weleens beter gezien dan zondagmiddag tegen Ajax. Al die mensen die riepen dat FC Twente zo fenomenaal had gespeeld, begreep ik niet. Dat was niet zo. Ze speelden goed, maar meer was ook niet nodig.', schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

'Ze startten wel geweldig en na de twee snelle doelpunten was de buit eigenlijk al binnen', aldus de oer-Feyenoorder. 'Ajax is op dit moment niet in staat om dat nog recht te trekken, al is het natuurlijk onzin als mensen roepen dat die spelers allemaal aan het niveau moeten wennen of het niet zouden aankunnen. Als je voor dergelijke bedragen naar Amsterdam wordt gehaald, dan zal je toch wel in de Eredivisie wat kunnen laten zien? Of die Duitser Mislintat heeft er totaal geen kijk op, dat kan ook.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s