Van Hecke kijkt uit naar wedstrijden tegen Ajax: 'Ik hoopte er eigenlijk al op'

Van Hecke kijkt uit naar wedstrijden tegen Ajax: 'Ik hoopte er eigenlijk al op'

21 september om 17:12

Jan Paul van Hecke kijkt uit naar de twee Europa League-wedstrijden van zijn tegen Ajax. De verdediger speelt met de Engelse club voor het eerst in de clubhistorie een Europees duel. 

"Natuurlijk kijk ik uit naar de duels met Ajax", aldus Van Hecke in gesprek met Viaplay. "Ik hoopte eigenlijk al op Ajax, een grote club. Dan krijg je Marseille en AEK Athene erbij. Zowel de uitwedstrijd als de thuiswedstrijd tegen Ajax is speciaal omdat ik zelf uit Nederland kom. Ik krijg ook veel mee van het Nederlandse voetbal. Ik kijk er erg naar uit en hoop dat we ze allebei winnen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Everton

  • logo

    Brighton & Hove Albion

Deze zomer werd Van Hecke meermaals in verband gebracht met een transfer naar Ajax, al weet hij daar zelf niets van. "Ik heb het gelezen in de krant", zei hij. "Maar ik wilde bij Brighton blijven omdat ik wist dat ik op het goede spoor zat en waarschijnlijk wel minuten ging krijgen. Achteraf ben ik alleen maar blij dat ik die keuze heb gemaakt. Dat wordt nu uitbetaald."

Ajax speelt op 26 oktober het eerste duel met Brighton. Donderdagavond nemen de Amsterdammers het eerst in eigen huis op tegen Olympique Marseille.