Feyenoord slaat slag met contractverlenging in eigen jeugd: 'Mijn tweede thuis'

Feyenoord slaat slag met contractverlenging in eigen jeugd: 'Mijn tweede thuis'

23-09-2023 12:14
13

Feyenoord heeft het contract van Milan Hokke opengebroken en laten verlengen. De verdediger uit de eigen jeugdopleiding blijft tot minimaal 2026 onderdeel van de Rotterdammers. Voor Hokke zelf was er in ieder geval geen enkele twijfel.

"Ik speel inmiddels al twaalf jaar bij Feyenoord en dit voelt voor mij als mijn tweede huis", vertelt een trotse Hokke over zijn contractverlenging. "Ik train en speel al regelmatig met Feyenoord 1 mee en hoop natuurlijk uiteindelijk definitief aan te mogen sluiten. Tot die tijd doe ik er alles aan om klaar te zijn voor dat moment." De negentienjarige Hokke speelt op dit moment in Feyenoord Onder 21.

In de zomer van 2021 tekende Hokke zijn eerste profcontract en nu dus zijn eerste verlenging. Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, is in ieder geval blij dat de linkspoot blijft. "Met zijn opbouwende kwaliteiten is hij als linksbenige centrale verdediger iemand die goed past in het hedendaagse profvoetbal. Daarnaast pakt hij ook meerdere malen in het seizoen zijn doelpunten mee. Dat hij nu al zijn tweede contract tekent, mag hij zien als een mooie beloning."