'Ploegmaat geeft Babadi goede voorbeeld: PSV-uitblinker tekent langdurig contract'

'Ploegmaat geeft Babadi goede voorbeeld: PSV-uitblinker tekent langdurig contract'

26 september 2023 om 09:50
Laatste update: 26 september 2023 om 10:27

PSV heeft vertrouwen in Ismael Saibari en gaat hem daarom een nieuw contract laten tekenen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Saibari had nog een contract tot 2025, maar zijn nieuwe verbintenis houdt hem tot 2028 bij de club. Het volgende doelwit voor een contractverlenging is Isaac Babadi.

De partijen zouden inmiddels mondeling akkoord zijn over de voorwaarden van het nieuwe contract. De aanvaller krijgt daarmee een beloning voor zijn goede ontwikkeling. Hij was tegen Rangers absoluut de belangrijkste man van het veld met twee goals, waardoor PSV de Champions League haalde. Saibari is inmiddels ook regelmatig basisspeler als aanvallende middenvelder in Eindhoven.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Heart of Midlothian

  • logo

    Glasgow Rangers

Saibari heeft als 22-jarige speler al een rijke carrière achter de rug. Zo werd hij geboren in Spanje, groeide hij op in België, maar komt hij zijn interlands uit voor Marokko. Hij won het beloftentoernooi van de Afrika Cup namens de Leeuwen van de Atlas en hij pakte met PSV al twee keer de KNVB Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal. Ook maakte hij onlangs zijn debuut voor het eerste elftal van Marokko.