F-Side kondigt nieuwe stappen aan

F-Side kondigt vervolgstappen aan: 'Tot morgen 13.00 bij de Johan Cruijff ArenA'

26 september 2023 om 21:57
Laatste update: 26 september 2023 om 22:59

De F-Side heeft twee dagen na alle ongeregeldheden na afloop van de Klassieker aangekondigd opnieuw in actie te gaan komen. De harde kern van Ajax laat middels een bericht op Instagram weten woensdagmiddag vanaf 13.00 uur, één uur voor de hervatting van het duel met Feyenoord, aanwezig te zijn bij de Johan Cruijff ArenA. 

Wat de F-Side precies van plan is daar te doen, laat het in het midden. Wel is duidelijk dat de supportersgroepering koste wat kost wil dat Ajax afstand doet van de huidige raad van comissarrissen. 'De eerste stap is afgelopen zondag gezet, we gaan door in onwillekeurige volgorde', zo is te lezen in het statement. Met 'de eerste stap' wordt gehint naar de reeds ontslagen technisch directeur Sven Mislintat. 

De andere personen die volgens de F-Side moeten vertrekken bij Ajax zijn: Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Maurits Hendriks en Jan van Halst. Het is vooralsnog onduidelijk of én zoja wat voor maatregelen Ajax treft naar aanleiding van dit dreigende F-Side-bericht. Afgelopen zondag, gedurende de rellen bij de hoofdingang, zijn in totaal vijftien aanhoudingen verricht. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside)