Wedden op twee goals van Luuk de Jong tijdens PSV tegen Go Ahead Eagles

De Jong blinkt uit in PSV-thuisduels: verhoogde odd voor twee goals tegen Eagles!

27 september 2023 om 17:00
Laatste update: 27 september 2023 om 17:01

ADVERTORIAL – Woensdag is niet alleen de dag van de uitgespeelde Klassieker, maar ook die van PSV. De Eindhovenaren werken het inhaalduel met Go Ahead Eagles af in het eigen Philips Stadion. Blik vooruit en speel mee met Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor de flink verhoogde odd betreffende uitblinker Luuk de Jong.

De Jong als een vis in het water onder Bosz

De Jong keerde één zomer geleden terug bij PSV en maakte niet echt een seizoen door zoals hij dat zich waarschijnlijk had voorgesteld. Dit seizoen is alles echter anders. De spits lijkt herboren en dat komt mede door de volledige voorbereiding die hij heeft gedraaid, maar het aanstellen van Bosz heeft hem flink geholpoen. PSV speelt wat hoger en daar profiteert ook De Jong van, die naast het felle druk zetten ook steeds meer in de zestien kan opduiken. Laat dat nou net de ruimte op het veld zijn waarin zijn krachten boven komen drijven.

Bijna één op één en mooie thuisstatistiek

Dat De Jong zich als een vis in het water voelt onder Bosz is terug te zien aan de statistieken. In de elf officiële wedstrijden die hij dit seizoen voor PSV speelde maakte hij al negen goals. Met name in het Philips Stadion voelt de aanvalsleider en aanvoerder zich thuis: in vier van de vijf officiële thuiswedstrijden kwam hij tot scoren.

De odd

Vanavond speelt De Jong met PSV tegen Go Ahead Eagles. Unibet biedt een speciale uitblinker-odd aan. Normaal gesproken krijg je van de bookmaker zo’n 3.80 voor twee doelpunten van De Jong, maar deze odd is tijdelijk verhoogd naar 5.00.

Klik op deze link om de Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust