Memphis opnieuw geblesseerd

'Wéér een tegenslag: Memphis raakt geblesseerd en mist treffen met Feyenoord'

27 september 2023 om 13:57
Laatste update: 27 september 2023 om 14:00

Een nieuwe tegenslag voor Memphis Depay: de aanvaller van Atlético Madrid heeft wederom een blessure opgelopen. Diverse Spaanse media, waaronder Marca, melden dat de Nederlander een kuitblessure heeft opgelopen die hem ook volgende week tegen Feyenoord aan de kant zal houden. 

Memphis maakte afgelopen zondag nog zijn rentree voor Atlético, tijdens de met 3-1 gewonnen derby tegen Real Madrid. Met de invalbeurt tegen De Koninklijke sloot hij net een revalidatietraject af, maar nu kan hij zich gaan opmaken voor een nieuwe. Marca verwacht dat hij meerdere weken aan de kant staat. 

Atlético speelt volgende week woensdag, op 4 oktober, het thuisduel met Feyenoord in de Champions League. Die wedstrijd komt voor hem zeer waarschijnlijk te vroeg. Trainer Diego Simeone kampt daarnaast met nog een groot aantal blessures. Ook Angel Correa, Thomas Lemar, Reinildo Mandava, Pablo Barrios, Caglar Söyüncü en Rodrigo de Paul zijn geblesseerd. 

Bondscoach Ronald Koeman had Memphis, die al geruime tijd kwakkelt met blessures, al niet opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen respectievelijk Griekenland en Frankrijk.