Ook mutaties in Eindhoven: PSV neemt onder meer afscheid van Van Breukelen

Ook rvc-nieuws uit Eindhoven: PSV neemt afscheid van voormalig Oranje-doelman

27 september 2023 om 18:02

Hans van Breukelen stapt uit de raad van commissarissen van PSV. De oud-doelman stelt zich niet opnieuw verkiesbaar, waardoor er een einde komt aan zijn tweede termijn in het bestuurlijke orgaan.

Via de clubkanalen maakt PSV bekend dat Van Breukelen gaat vertrekken. Het is niet duidelijk per wanneer de oud-doelman van de club precies vertrekt. Naast Van Breukelen vertrekt ook Ton van Veen uit de rvc van PSV, al was dat al bekend. Van Veen gaat aan de slag als bestuursvoorzitter van Jumbo.

'De Raad van Commissarissen en PSV zijn Ton van Veen en Hans van Breukelen zeer dankbaar voor hun niet aflatende inzet en hun bijdrage aan het versterken van zowel de financiële als sportieve basis van PSV', schrijft PSV in een verklaring.

Paul Verhagen, financieel directeur van chipleverancier ASM, gaat Van Veen vervangen. Voor Van Breukelen is PSV nog op zoek naar een vervanger in de rvc. Hij maakte eerst al tussen 2010 een 2016 deel uit van het bestuursorgaan, waarna de voormalig Oranje-international in 2019 terugkeerde in dezelfde functie bij zijn oude club.