Bosz is blij met PSV-verlenging en hoopt op dubbelslag: 'Vind hem ook geweldig'

Bosz hoopt op volgende verlenging bij PSV: 'Hij is ook echt een geweldige speler'

27 september 2023 om 18:31

Peter Bosz is 'heel blij' met de contractverlenging van Ismael Saibari bij PSV. De Marokkaans international tekende recent tot medio 2028 bij. Bosz hoopt nu dat Isac Babadi dat voorbeeld gaat volgen.

PSV treedt woensdagavond aan tegen Go Ahead Eagles. Naast de zieke Sergiño Dest kan Bosz ook niet beschikken over Babadi en Jerdy Schouten. "Ze waren niet fit genoeg om er vanavond überhaupt bij te zijn, dus dat is jammer. Ik verwacht niet dat het zo heel lang zal duren, maar voor vanavond was het te kort dag", zegt de PSV-trainer bij ESPN.

Tegen Go Ahead kiest Bosz opnieuw voor Hirving Lozano op de rechterflank, in plaats van Johan Bakayoko. "Dit is zeker geen vaste beslissing. Johan heeft het bij ons ook heel goed gedaan, maar ik wilde Lozano nu twee keer achter elkaar laten spelen. Zo kan hij steeds wat stappen maken en Johan heeft dit seizoen steeds alles gespeeld. Ik kan me voorstellen dat Johan liever speelt, maar hij gaat daar nog genoeg aan toe komen."

Daarnaast tekende Saibari deze week dus bij in Eindhoven. Dat kan op goedkeuring rekenen van Bosz. "Ik ben heel blij. Het is gewoon een geweldige speler en een geweldige jongen om mee te werken. Het is mooi dat we hem langer aan ons hebben kunnen binden." PSV maakt ook werk van een verlenging van Babadi, al kost dat meer moeite. "Dat is nog niet gebeurd. Ik vind hem ook echt een geweldige speler, dus ik hoop natuurlijk dat ook hij bijtekent."