Wedden op doelpunten van Álvaro Morata tegen Osasuna

Spelers vallen met bosjes richting Feyenoord-thuis, maar Atléti heeft Real-killer

28 september 2023 om 12:00

ADVERTORIAL – Een kleine week voor het Champions League-duel met Feyenoord speelt Atlético Madrid nog twee wedstrijden. De eerste van die twee is het uitduel met Osasuna. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Álvaro Morata, waar de bookmaker een verhoogde odd beschikbaar voor heeft gesteld nadat hij Real Madrid hoogstpersoonlijk velde.

Morata: de man van de Madrileense derby

Afgelopen zondag stond de eerste Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid op het programma in het Wanda Metropolitano. Op basis van het voorbije seizoen leek dat een flinke klus te gaan worden voor de Rojiblanco’s, maar gelukkig voor die ploeg had Álvaro Morata een goede dag. De toch altijd veelbesproken Spaanse spits opende de score na vier minuten al met het hoofd en deed één minuut na rust exact hetzelfde. Daarmee werd een 3-1 overwinning voor Atlético ingeleid en kleurt Madrid de komende maanden even rood.

Morata scoorde dus twee keer tegen aartsrivaal Real en beleeft daarnaast ook een prima seizoenstart. De spits scoorde in totaal vijf keer in vijf wedstrijden en loopt daarmee keurig één op één. Diego Simeone zal dan ook blij zijn met de prestaties van Morata, zeker gezien de personele problemen die steeds meer de kop op steken.

Blessuregolf in Madrid

De stad Madrid licht niet aan één van de bekende Spaanse costa’s, maar dat betekent niet dat golven er niet kunnen komen. De welbekende blessuregolf heeft de thuisbasis van Atlético bereikt. Thomas Lemar, Reinildo Mandava, Caglar Söyüncü, Pablo Barrios, Rodrigo De Paul, Ángel Correa én Memphis Depay zitten in de lappenmand. Dat betekent dat Simeone meer en meer afhankelijk wordt van Morata en zijn overige kompanen.

De odd

Unibet speelt in op de prestaties van Morata met een verhoogde odd. Wanneer de Spanjaard net als afgelopen zondag twee keer tot scoren weet te komen tegen Osasuna kan je 12.00 keer je inzet verdienen.

Klik op deze link om de verhoogde odd van Morata bij Unibet te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust