Hilgers heeft vertrouwen in FC Twente: 'Mensen mogen veel van ons verwachten'

Twente-verdediger heeft geen spijt van weigeren top: 'Blij voor Twente te spelen'

29 september 2023 om 08:19

Mees Hilgers bespreekt in gesprek met Voetbal International de goede seizoenstart van zijn club FC Twente. Ook gaat de verdediger in op de transferperikelen die rond hem speelden, met interesse uit de traditionele top.

De centrale verdediger van FC Twente had over belangstelling niet te klagen. Hilgers zou onder meer in beeld zijn geweest bij Ajax, Feyenoord en PSV. Hij leek te opteren voor een stap omhoog, maar kwam tot de conclusie dat een contractverlenging bij de Tukkers de juiste keuze was. "Ik blijf me hier nog ontwikkelen. Fysiek, tactisch, noem maar op. De samenhang tussen staf en spelersgroep is ook heel goed. Qua communicatie, qua manier van trainen. Ik ben heel erg blij om voor Twente te spelen."

Hilgers gelooft in wederom een mooi seizoen met FC Twente en mikt op een evenaring van de vijfde plek van het vorige seizoen. "We hebben vijf wedstrijden gewonnen en één verloren, dat zegt veel. En tegen Fenerbahçe hadden we pech met een rode kaart in de heenwedstrijd, maar had het ook heel anders kunnen lopen. We hebben een goede selectie, mensen mogen veel van ons verwachten."