Bosz blijft vlijmscherp na droomstart PSV: 'Vind ik een belachelijke uitspraak'

Bosz ouderwets scherp op persconferentie PSV: 'Een belachelijke uitspraak'

29 september 2023 om 15:46

Nog zonder puntverlies en met een indrukwekkend doelsaldo gaat het PSV tot nu toe voor de wind. Toch is trainer Peter Bosz op zijn hoede en blijft hij vlijmscherp. Zo ook op persconferenties, waar hij een aanwezige journalist nog even wijst op een volgens hem ‘belachelijke uitspraak.’

"Even gas geven en dan winnen we wel even", citeert Bosz een aanwezige vragensteller op zijn laatste persconferentie. "Dat vind ik een belachelijke uitspraak. Als je dat gaat denken, dan weet je dat het eigenlijk al te laat is. Het is juist een gedachte die ik wil mijden bij mijn ploeg. Je moet altijd respect hebben voor je tegenstander en elke wedstrijd zullen we hard ons best moeten doen om te winnen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

PSV is samen met Manchester City de enige ploeg in Europa die tot nu toe elke competitiewedstrijd won. Bescheidenheid blijft volgens Bosz echter het devies. "Dat hebben we voorafgaande aan het seizoen tegen elkaar gezegd. Het is natuurlijk prachtig als je van Ajax en Feyenoord wint, maar kampioen word je juist tegen de kleinere clubs. Daarom wil ik op deze persconferentie ook niet over de wedstrijd tegen FC Volendam heen kijken."