Bosz ziet speler die 'wisselend presteert' en noemt mogelijke vervangers Veerman

Bosz ziet 'speler die wisselend presteert' in de basis: 'Hij is geen talent meer'

29 september 2023 om 16:54

Peter Bosz vindt dat Jordan Teze nog niet consistent genoeg is. Op de laatste persconferentie van de PSV-trainer vertelt hij dat in ieder geval ook nog ruimte voor ontwikkeling ziet bij de verdediger. Ook looft Bosz Joey Veerman, waar hij wel twee spelers voor in gedachten heeft mocht hij een wedstrijdje vervanging nodig hebben.

"Ik vind dat hij wisselend presteert", is Bosz niet direct laaiend enthousiast over Teze. "Jordan heeft niet meer de leeftijd om talent genoemd te worden, want daarvoor heeft hij al te veel gespeeld. Hij is een jongen met een goede techniek, is snel, heeft een indrukwekkende fysiek, geweldige inspeelpass en kan ook goede voorzetten geven. Ik zie ruimte dat hij zich nog kan ontwikkelen, dat is het mooie."

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Bosz heeft in ieder geval zeker een hoge pet op van Veerman. Al ziet hij wel twee goede vervangers in de selectie, mocht de middenvelder geblesseerd raken. "Als ik in mijn selectie kijk, dan denk ik dat Olivier Boscagli en Sergiño Dest dat zeker kunnen. Ismael Saibari? Die kan het misschien ook ja." Boscagli speelde al vaker als controlerende middenvelder, maar voor Dest en Saibari zou de positie nieuw zijn.