Kritiek op Slot: 'Normaal is hij nuchter, nu haalde hij er gekke dingen bij'

'Normaal is Slot wel nuchter, maar nu haalde hij wel heel veel gekke dingen erbij'

29 september 2023 om 19:08

Valentijn Driessen heeft uitgehaald naar Arne Slot. De journalist van De Telegraaf is van mening dat de trainer van Feyenoord zich ‘aanstelde’ toen hij aangaf dat het uitspelen van de Klassieker competitievervalsing zou zijn. 

"Slot ging ook wel weer erg ver", aldus Driessen in de podcadt Kick-Off. "Hij zocht het in van alles en nog wat. Uiteindelijk was zelfs de catering van Ajax een van de vormen van competitievervalsing. Want als ze later hadden gespeeld in de ArenA had Ajax wel zijn eigen catering en hij niet. Kom op jongens, waar gaat het over. Echt waar."

"Slot had meer nuchter moeten blijven. Dat is hij normaal gesproken ook. Het is echt geen rocket science dat voetbal, maar dat maakt hij er wel van", vervolgde Driessen. "Aan de ene kant is het ook vermakelijk, maar aan de andere kant is het zó goedkoop en zó makkelijk om doorheen te prikken."

"Normaal is hij wel nuchter, maar nu haalde hij wel heel veel gekke dingen erbij", zei Driessen, die zich mateloos irriteerde dat Feyenoord 'geweldig' speelde in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax. "Maar dat Ajax stelt echt geen ruk voor."