Taylor onder de indruk van 'heel complete middenvelder' Vos bij Ajax

Taylor onder de indruk van Ajax-ploeggenoot: 'Echt een complete middenvelder'

30 september 2023 om 08:32

Kenneth Taylor hoopt de crisis bij Ajax zo snel mogelijk een halt toe te roepen. De 21-jarige middenvelder vertelt dat hij en zijn teamgenoten er alles aan doen om het tij te keren.

"Het is natuurlijk niet leuk, voor geen enkele Ajacied. Maar we zitten er wel in, dat is de realiteit", zegt Taylor in gesprek met Ajax TV. "We zijn erop gebrand om er zo snel mogelijk uit te komen met elkaar. Dat merk je op de trainingen wel. Natuurlijk praten we erover met elkaar. We zeggen tegen elkaar dat we door moeten gaan en niet mogen opgeven. We geven elkaar veel moed, zodat we er zo snel mogelijk uit komen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Taylor hoopt zelf zijn steentje bij te dragen met doelpunten en assists. Het Europa League-duel met Olympique Marseille bood wat dat betreft hoop. De Jong Oranje-speler scoorde één keer, maar dook meerdere keren gevaarlijk op voor het Franse doel. "De trainer zegt vaak tegen mij dat ik daar moet komen. Dat laat hij ook in beelden zien: nu moet je hier zijn, of daar. Sowieso heb ik met Brian Brobbey wel die klik, dat we vaak onder elkaar spelen." 

Met veel andere teamgenoten moet die chemie nog groeien, erkent Taylor. Hij probeert de nieuwelingen te helpen. "Ik probeer zo goed mogelijk met de nieuwe jongens om te gaan, ze te coachen en met ze te communiceren. Uiteindelijk is het iets waar we allemaal in zitten, dus we moeten er ook samen uit zien te komen."

Taylor kan onder meer Silvano Vos bijstaan. Hij is enthousiast over het jonge talent. "Het is heel leuk, want het is ook een jongen van de jeugd. Dat is iets waar Ajax voor staat. Hij is sterk aan de bal, kan goed draaien en heeft een goede inspeelpass. Ik denk dat hij echt een complete middenvelder is."

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: