Salah gaat vrolijk verder en moet het onder meer Van de Ven lastig gaan maken

Van de Ven staat voor grote uitdaging en moet wereldaanval van Liverpool afstoppen

30 september 2023 om 11:30

ADVERTORIAL - Het voetbalweekend is weer begonnen en ook op de zaterdag worden er direct geweldige wedstrijden gespeeld. Het goed draaiende Tottenham Hotspur ontvangt Liverpool FC. Het zal voor Micky van de Ven, die dit seizoen bij de Spurs begon, een grote uitdaging zijn de aanval van The Reds af te stoppen. Bij bookmaker Unibet staan de odds klaar!

Tottenham is dit seizoen sterk begonnen met veertien punten uit de eerste zes wedstrijden, vooral aangezien er al wedstrijden tegen Manchester United (2-0) en Arsenal (2-2) zijn gespeeld. Het vertrek van Harry Kane zorgt voorlopig zeker nog niet voor een ineenstorting in Noord-Londen. Manager Ange Postecoglou lijkt de zaken goed op orde te hebben. Met een odd van 3.05 is Tottenham wel de underdog in dit treffen: een zege van Liverpool levert je 2.30 keer je inleg op.

Van de Ven hield zich dit seizoen al meermaals staande, maar ziet nu wel een aanval van wereldformaat tegenover zich: Darwin Núñez is goed aan het seizoen begonnen en redde Liverpool al tegen Newcastle United. Bovendien is Mohamed Salah weer terug van weggeweest met drie goals en vier assists in de eerste zes wedstrijden. Opent Núñez de score in Londen? Dan pak je 4.60 keer je inleg! Twee treffers van Salah levert je 6.75 op. Een goal van Heung-min Son, die bij de Spurs nóg meer is opgestaan sinds het vertrek van Kane, staat op 2.63.

Liverpool begon het afgelopen seizoen desastreus in de Premier League, maar staat er deze keer uitstekend voor met zestien punten uit de eerste zes duels. Winnen The Reds nipt met 1-2 van de Spurs? Dan pak je maar liefst 9.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust