Leipzig rekent op Simons: Nederlander kan ploeg naar plek 1 schieten tegen Bayern

Wervelende Simons kan geweldige doorstart vervolg geven in topduel met Bayern

30 september 2023 om 15:15

ADVERTORIAL - Xavi Simons schittert in zijn eerste maanden voor RB Leipzig en wordt zaterdagavond flink op de proef gesteld: de Nederlander neemt het met zijn ploeg op tegen Bayern München in een directe confrontatie om de koppositie. Bookmaker JACKS.NL heeft fantastische odds klaarstaan voor een hoofdrol van de in topvorm verkerende rechtermiddenvelder.

Vliegende start Simons

Simons verliet PSV deze zomer om terug te keren bij Paris Saint-Germain, dat hem bij RB Leipzig stalde. In Duitsland is men weg van de Nederlander: na vijf wedstrijden staat de teller op een indrukwekkende drie goals en vier assists. Leipzig is dit seizoen een geduchte tegenstander en ook Bayern zal zeker niet Die Roten Bullen onderschatten. Ondanks het uitduel is Bayern wel met afstand favoriet volgens de bookies: voor een zege van Der Rekordmeister ontvang je 1.89 keer je inleg.  Een zege van Leizpig levert je maar liefst 3.90 keer je inzet op.

De ogen zullen bij de thuisploeg vooral gericht zijn op Simons. De kleine, behendige speler kan een groot gevaar zijn voor de grote, sterke verdedigers van Bayern, Min-jae Kim en Dayot Upamecano. Een treffer van Simons levert je maar liefst 5.00 keer je inleg op. Opent de Nederlander de score? Dan zit je gebakken met een odd van 13.00!

De middenvelder komt graag op om vervolgens uit te halen en deed dat al een aantal keer met verve in dit seizoen. Eén schot op doel van Simons levert je al 2.20 keer je inleg op. Twee schoten van Simons, die niet op doel hoeven te zijn, komt al op 2.35 te staan! Pakt Simons een absolute hoofdrol met twee goals? Dan pak je 29 keer je inleg.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust