Slot reageert op opvallende Bosz-uitspraak:

Slot reageert op opvallende Bosz-uitspraak: "Ik denk dat Peter dat bedoeld heeft"

30 september 2023 om 16:22
Laatste update: 30 september 2023 om 16:39

Arne Slot kan niet de juiste woorden vinden voor de schietincidenten die in Rotterdam plaats hebben gevonden. Toch ziet de trainer dat zijn ploeg twee dagen later aan de bak moet tegen Go Ahead Eagles. Slot reageert daarnaast op uitspraken van collega Peter Bosz.

Donderdag vielen er bij een schietincident in Rotterdam op twee locaties drie doden. In de uren na de aanslag kwamen er steeds meer schokkende details naar buiten. Slot heeft dat ook meegekregen. "Als vader gaat dat door merg en been, als je hoort dat een meisje van veertien jaar oud komt te overlijden", zegt de Feyenoord-trainer tegenover ESPN. "Dat geldt ook voor de overleden moeder, die ook nog kinderen achterlaat. Daar kun je eigenlijk niet de juiste woorden voor vinden."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

"Als je kijkt in wat voor ellende de nabestaanden nu zitten, die hemelsbreed hier niet ver vandaan zijn, en wij hier gewoon gaan voetballen en ons daar heel druk over gaan maken: als je dat tegen elkaar afzet, kun je je daar geen voorstelling van maken", vervolgt Slot. "Het is vreemd, maar het wordt wel van ons verwacht. Ik denk ook dat we daar goed toe in staat zijn."

De focus moet ondanks alles dus gewoon op Go Ahead bij Feyenoord. PSV-trainer Bosz zei recent nog dat PSV tegen de Eagles hun eerste topduel van het seizoen ging spelen. Verslaggever Hans Kraay junior confronteert Slot er echter mee dat 'Go Ahead geen Atlético Madrid is'. "Ik snap wat je bedoelt. Maar het is wel zo dat Go Ahead in de Eredivisie een hele goede indruk achterlaat. Dat is een lastige en geduchte tegenstander. Ik denk dat Peter dat bedoeld heeft", antwoordt Slot. "We zullen zelf ook weer goed moeten zijn om hun kwaliteiten in te kunnen dammen."