Koploper AC Milan met Reijnders duwt Feyenoord-opponent Lazio dieper het moeras in

Koploper AC Milan met Reijnders duwt Feyenoord-opponent Lazio dieper het moeras in

30 september 2023 om 19:57

AC Milan heeft zijn zesde competitiezege van het seizoen geboekt. Met Tijjani Reijnders in de basis werd SS Lazio, tegenstander van Feyenoord in de Champions League, met 2-0 verslagen.

Lazio beleeft een uiterst moeizame competitiestart, met slechts twee overwinningen in de eerste zeven speelrondes. Milan daarentegen dendert door en is in ieder geval tot het laatste fluitsignaal bij Salernitana - Internazionale koploper van de Serie A. Zaterdagavond was Milan een maatje te groot voor Lazio.

Christian Pulisic was de maker van het eerste doelpunt van de wedstrijd. Na een uur spelen kreeg hij de bal vrij op de penaltystip en haalde hij doeltreffend uit. Daarvoor had Reijnders Milan al aan de leiding kunnen brengen. De voormalig AZ-middenvelder kreeg de bal er twee meter voor de doellijn niet in. Noah Okafor maakte twee minuten voor tijd aan alle illusies een eind, door de 2-0 tegen de touwen te schieten.

Door de zege is Milan met achttien punten uit zeven wedstrijden koploper van de Serie A. Inter komt later deze zaterdag in actie en kan in puntenaantal gelijk komen.