Ten Hag ziet verlies met lede ogen aan: 'We hadden geen impact, niet goed genoeg'

Ten Hag ziet verlies met lede ogen aan: 'We hadden geen impact, niet goed genoeg'

30 september 2023 om 19:55
Laatste update: 30 september 2023 om 20:03

Erik ten Hag heeft gereageerd na de volgende nederlaag van Manchester United op zaterdag. De Nederlandse manager moet erkennen dat zijn ploeg simpelweg niet goed genoeg was tegen Crystal Palace.

Ten Hag verloor op eigen bodem met 0-1 en meldde zich na afloop bij de camera van Sky Sports. "Het is eenvoudig. In de hele wedstrijd krijg je drie kansen tegen, allemaal uit standaardsituaties. Daar scoren ze één keer uit. We namen zelf steeds de verkeerde beslissing", zucht Ten Hag. "Je moet ook zelf de juiste beslissingen nemen."

United zit in de hoeken waar de klappen vallen en staat momenteel op de tiende plek. The Red Devils verloren maar liefst vier keer in de eerste zeven duels. "Natuurlijk is het frustrerend. We zaten er zelf ook dicht bij. Maar we hadden geen impact, het was gewoon niet goed genoeg. In aanvallend opzicht vielen we tegen."

De ploeg uit Manchester heeft een zware maand voor de boeg. In de Champions League zijn Galatasaray en FC Kopenhagen de tegenstander, terwijl in de competitie Manchester City nog wacht in de derby.