RKC - Ajax tijdelijk gestaakt na vreselijk moment rondom doelman Vaessen

RKC - Ajax tijdelijk gestaakt na vreselijk moment rondom doelman Vaessen

30 september 2023 om 22:48
Laatste update: 30 september 2023 om 22:56

De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax is gestaakt na een vreselijk moment rondom Etienne Vaessen. De doelman van RKC kwam in botsing met Brian Brobbey, waarna hij bewusteloos op het veld lag. De situatie is ernstig, zo veel is in ieder geval duidelijk.

Een paar minuten voor tijd dribbelde Brobbey op Vaessen af. De Ajax-spits speelde de bal echter te ver voor zich uit, waardoor hij in botsing kwam met Vaessen. Verschillende spelers op het veld hadden direct door dat het goed mis was. De medische staf van zowel RKC als Ajax snelde naar Vaessen toe om hulp te bieden, terwijl de schrik goed zichtbaar was bij de spelers.

Het is niet duidelijk of Vaessen nu weer bij kennis is, hoe hij eraan toe is en wat er precies aan de hand is. Tijdens de behandeling van de doelman hebben medici de boel afgeschermd met schermen, terwijl spelers ook een kring rondom de keeper vormden.

Door het vreselijke moment is besloten om de wedstrijd in ieder geval tijdelijk te staken. Het hangt onder meer van de toestand van de spelers af of er nog verder gevoetbald gaat worden. Buiten kijf staat dat dit nu een absolute bijzaak is.