'Boateng geniet na afwijzing Bayern interesse uit Premier League'

'Boateng geniet na afwijzing Bayern interesse uit Premier League'

06-10-2023 17:28
18

Na het nieuws dat Jérôme Boateng toch geen contract krijgt bij Bayern München, doet zich mogelijk een nieuwe kans voor hem voor. Er zou namelijk interesse zijn uit de Premier League, waar Everton het ziet zitten in de Duitse verdediger, zo meldt Goodison News.

De Toffees zouden al gesprekken hebben gevoerd met Boateng, maar hij wees de club af in de hoop een nieuw contract bij Bayern München te verdienen, waar hij meetrainde. Na de blessure van Matthijs de Ligt leek er sprake van dat Bayern interesse had in een hernieuwd dienstverblijf, maar op vrijdag werd bekend dat de club daar toch van af ziet.

Boateng zou zich nu alsnog beraden over een overstap naar Goodison Park, waar hij ploeggenoot zou kunnen worden van Arnaut Danjuma. De club uit Liverpool staat momenteel zestiende in de Premier League, met vier punten na zeven duels. Sean Dyche is naar verluidt op zoek naar defensieve versterkingen, waarvoor de 35-jarige Boateng nu in aanmerking komt. De centrale verdediger zit zonder club sinds hij uit contract liep bij Olympique Lyon, aan het einde van juni.