Van der Maarel trekt pijnlijke conclusie: 'Misschien ook een gebrek aan kwaliteit'

Van der Maarel trekt pijnlijke conclusie: 'Misschien ook een gebrek aan kwaliteit'

06-10-2023 22:40
77

FC Utrecht nam vrijdagavond de laatste plaats over van FC Volendam, na het onderlinge treffen met 1-0 te hebben verloren. Aanvoerder Mark van der Maarel staat dan ook met grote teleurstelling voor de camera van ESPN.

"Het is een gebrek aan vertrouwen, het is misschien ook een gebrek aan kwaliteit", stelt de ervaren verdediger. "Het is volgens mij niet te wijten aan de wil, maar misschien toch net aan dat extra stukje. Die gifbeker moet helemaal leeg. Je overvalt me op dit moment ook een beetje met van die klotevragen", zegt Van der Maarel zuchtend tegen verslaggever Aletha Leidelmeijer.

Wedden

Meer odds

"Het is nu scherven rapen en alles accepteren wat we aan kritiek over ons heen gaan krijgen, want dat verdienen we ook", aldus de aanvoerder van de Domstedelingen, die op de laatste plaats staan in de Eredivisie. Met drie punten staat het team van Ron Jans eenzaam onderaan, met Almere City en FC Volendam, met één punt meer en een wedstrijd minder gespeeld, boven zich. Na de interlandbreak staat de thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma.