Ajax-talent Van Axel Dongen: 'Kan niet beschrijven hoe ik mij nu voel'

Ajax-talent Van Axel Dongen: 'Kan niet beschrijven hoe ik mij nu voel'

9 oktober 2023 om 14:55
Laatste update: 9 oktober 2023 om 17:33

De blessure die hij zaterdag opliep in het Eredivisie-duel met AZ komt hard aan bij Amourricho van Axel Dongen. De aanvaller maakte zijn basisdebuut voor Ajax, maar kon daar niet lang van genieten. Op Instagram laat hij van zich horen.

Van Axel Dongen viel zondag vijf minuten voor rust uit. 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik mij voel', begint de negentienjarige linksbuiten op Instagram. 'Voor de zoveelste keer gebeurt dit, maar nu op een moment waarop ik het nooit had verwacht. Een moment waar ik al zo lang op wachtte en nu was het eindelijk zover: ik startte in een bomvolle Johan Cruijff Arena.'

Zijn wissel was dan ook een klap. 'Het is heel jammer dat ik er af moest met een blessure, maar nu concentreer ik mij op mijn herstel', stelt Van Axel Dongen, die zich richt tot de Ajax-fans. 'Zodat, wanneer ik terug ben, ik klaar ben om alles te geven op het veld en jullie te geven wat jullie verdienen. Op dit moment bevinden we ons in een moeilijke fase. We hebben jullie steun nodig en dan komen we terug op het niveau waar we horen. En onthoud altijd dat God zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten geeft', besluit de aanvaller.

Ajax heeft nog niet gecomunniceerd over de blessure van Van Axel Dongen. Hoe lang hij aan de kant staat is daardoor nog niet duidelijk.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amourricho (@amojahv)