Zwiterse speelster kreeg opmerkelijk aanbod

Speelster van Villa doet onthulling: 'Voetballer bood me 100.000 euro voor seks'

10 oktober om 23:40
Laatste update: 11 oktober om 12:05

De Zwitserse speelster Alisha Lehmann (24) beweert dat 'een beroemde voetballer' haar 100.000 euro zou hebben geboden in ruil voor seks. Die onthulling deed ze in de podcast DirTea Talk van de Duitse rapper Shirin David. 

Het opmerkelijke voorval zou zich hebben afgespeeld in 'een club in Miami', zo vertelt ze. Daar was Lehmann met vrienden. De voetballer in kwestie, 'een heel bekend persoon', stuurde haar een berichtje, waar ze niet op reageerde. Vervolgens besloot de voetballer de beveiliger van Lehmann een bericht te sturen: 'Ik betaal Alisha 100.000 voor één nacht'. 

De aanvaller van Aston Villa ging niet in op het misplaatste voorstel. "Geen kans! En hoe dan ook: 100.000 maar? Natuurlijk gaf ik geen antwoord, het was gek", vertelt ze in de podcast. Haar beveiliger zou op diezelfde avond, telkens van dezelfde afzender, nog meer berichten hebben ontvangen. De voetballer zou Lehmann letterlijk hebben gesmeekt om met hem mee te gaan. Lehmann wil de naam van de voetballer niet prijsgeven, maar hij moet wel uitkijken. "Het punt is dat ik het bericht nog steeds heb, hij is een beetje dom."