Driessen niet positief over Ajax-target: 'Zijn bijnaam bij AZ was borstkloppertje'

Driessen niet positief over Ajax-target: 'Zijn bijnaam bij AZ was borstkloppertje'

13-10-2023 12:58 Laatste update: 14:39
156

Valentijn Driessen heeft ook negatieve verhalen gehoord over Marijn Beuker. Volgens Driessen kreeg de sportief directeur van het Schotse Queen's Park 'borstkloppertje' als bijnaam bij AZ.

Deze week werd duidelijk dat Beuker, op aanraden van Louis van Gaal, in beeld is om aan de slag te gaan als directeur voetbal. Daarmee zou de 39-jarige directeur een belangrijke rol krijgen in de wederopbouw van Ajax. Driessen heeft echter ook mindere verhalen gehoord over Beuker, vertelt hij bij In de Wandelgangen van Vandaag Inside. "Hij schijnt heel goed te zijn voor zijn werk, maar zijn bijnaam bij AZ was 'borstkloppertje'."

Wedden

Meer odds

"Hij is nogal narcistisch en gek van zichzelf. Ik hoorde dus dat hij inhoudelijk wel goede dingen neer kan zetten, maar hij heeft het altijd over Louis (van Gaal, red.). Ook in Schotland", gaat Driessen verder. "Hij zou vijf talen spreken, maar dat zijn er eigenlijk maar drie. Ik moet het allemaal nog maar zien."

"Ik vind het ophemelen van de AZ-opleiding ook leuk, maar noem eens een speler in de Europese top die opgeleid is door AZ", doelt Driessen op de verhalen dat Beuker verantwoordelijk zou zijn voor het neerzetten van de succesvolle AZ-jeugdopleiding.