Mazraoui betuigt steun aan Palestina: frictie bij Bayern dreigt

Mazraoui betuigt steun aan Palestina: frictie bij Bayern dreigt

15-10-2023 16:39 Laatste update: 17:02
298

Noussair Mazraoui heeft via Instagram aangegeven solidair te zijn met Palestina. De verdediger speelt bij Bayern München echter samen met doelman Daniel Peretz, die de Israëlische nationaliteit heeft. BILD meldt dat de keeper het moeilijk heeft met de situatie tussen Israël en Palestina, en dat de post van Mazraoui mogelijk tot frictie leidt bij Bayern.

Mazraoui deelde een vers uit de Koran. 'En denk niet dat Allah achteloos is over wat degenen die onrecht plegen doen. Het houdt hen alleen maar tegen tot de dag waarop hun ogen bevroren zullen zijn van afgrijzen', gecombineerd met de Palestijnse vlag. BILD meldt hierover dat er frictie op de loer ligt in de kleedkamer van de Rekordmeister. 'Wat Mazraoui zaterdagavond op Instagram deelde, zal Peretz des te meer pijn doen. Dat Mazraoui dit deelt, zal de Israël-keeper van Bayern waarschijnlijk zwaar raken', aldus het Duitse medium.

Wedden

Meer odds

Peretz verruilde deze zomer Maccabi Tel Aviv voor de Duits kampioen, en liet via zijn social media juist weten mee te leven met zijn landgenoten. 'Mijn hart ligt bij de mensen. Blijf sterk en zorg goed voor jezelf. We komen dit te boven.'