Zaakwaarnemer bevestigt verslaving Tonali: ‘Ook deze wedstrijd gaat hij winnen’

Zaakwaarnemer bevestigt verslaving Tonali: ‘Ook deze wedstrijd gaat hij winnen’

17-10-2023 15:48 Laatste update: 17:03
11

Giuseppe Riso, de zaakwaarnemer van Sandro Tonali, heeft bevestigd dat de middenvelder van Newcastle United gokverslaafd is. Dat meldt de belangenbehartiger van de 23-jarige speler in La Gazetta dello Sport.

"Sandro voert een strijd tegen een gokverslaving, maar ook deze wedstrijd gaat hij winnen", zegt Riso. "Hij is verdrietig en in shock. Ik hoop dat deze ervaring zijn leven zal verbeteren en dat het ook anderen helpt die in dezelfde situatie zitten als hij. Daarnaast wil ik Newcastle United bedanken. Zij hebben Sandro goed gesteund."

Wedden

Meer odds

Afgelopen weekend werd bekend dat Tonali het kamp van de nationale ploeg van Italië moest verlaten. De middenvelder, die afgelopen zomer AC Milan verruilde voor Newcastle United, is onderdeel van een onderzoek naar illegale gokactiviteiten. 

Vanwege het onderzoek kon Tonali in de met 4-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta niet meespelen. Ook het duel van dinsdagavond tegen Engeland moet hij aan zich voorbij laten gaan. Zelf hoopt hij aankomende zaterdag weer te kunnen spelen voor Newcastle United tegen Crystal Palace. "Sandro is volop aan het trainen en zaterdag is hij in staat om te spelen. Hij begrijpt heel goed dat hij dit probleem resoluut aan moet pakken",  aldus Riso.