Twente zoekt aansluiting met Eredivisie-top: pak 50x je inleg bij zege op Heracles

Twente zoekt aansluiting met koploper PSV: pak 50x je inleg bij zege op Heracles

22 oktober 2023 om 12:00
Laatste update: 22 oktober 2023 om 01:12

ADVERTORIAL - FC Twente maakt zondag de borst nat en treft Heracles Almelo in de Eredivisie. Om het foutloze PSV bij te benen moeten de Tukkers een overwinning zien te boeken. Bookmaker Unibet heeft een speciale actie: pak 50x je inleg bij een zege van Twente op Heracles!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel. Maak een nieuw account aan en verifieer deze. Na de verificatie doe je een storting bij de bookmaker om de x50 boost te ontvangen. Ga naar de wedstrijd Heracles Almelo - FC Twente en zet in op 'Reguliere speeltijd: FC Twente'. Let op: deze bet moet geselecteerd worden, anders werkt de boost niet!

De maximale inleg van de actie bedraagt €1, waarmee je tot €50 kan pakken bij een zege van FC Twente! Geloof je meer in een overwinning van Heracles? Op de thuisploeg inzetten mag óók voor deze actie voor de x50 boost. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust