Grote zorgen om Schuurs: Torino-verdediger in tranen van het veld gedragen

Update: Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor Schuurs: kruisband afgescheurd

23 oktober om 15:00
Laatste update: 23 oktober om 16:00

Grote zorgen om Perr Schuurs: de verdediger van Torino lijkt zaterdagavond een zware knieblessure te hebben opgelopen tegen Internazionale. Overstuur werd hij met een brancard van het veld gedragen.

Het gebeurde in de 49ste minuut van het competitieduel tussen Torino en Inter: Schuurs kreeg de bal op het middenveld en kreeg een tik van Nicolò Barella. Niet de tackle, maar de manier waarop de oud-speler van Fortuna Sittard en Ajax neerkwam baart de meeste zorgen.

Schuurs greep naar zijn linkerknie en schreeuwde het uit van de pijn. Om hem heen verzamelden zich teamgenoten, die zich ook grote zorgen leken te maken. In tranen en volledig van slag werd de 23-jarige verdediger van het veld gedragen.

In de komende uren moeten duidelijk worden wat de schade precies is, maar de blessure van Schuurs lijkt behoorlijk ernstig. In Italië wordt gespeculeerd over een gescheurde kruisband. Dat zou het einde van zijn seizoen betekenen. Schuurs hoort bij de beste spelers van Torino en werd in de zomer nog gelinkt aan onder meer Liverpool.

Update: Perr Schuurs heeft de kruisband in zijn linkerknie afgescheurd. Dat heeft hij maandag gedeeld via zijn eigen Instagram-pagina. Schuurs gaat onder het mes en staat minimaal zes maanden - en vermoedelijk nog wat langer - buitenspel.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Perr Schuurs (@perr_schuurs)