Vermoedelijke opstelling Ajax: Steijn voert drie wijzigingen door

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steijn voert drie wijzigingen door in Utrecht

22 oktober 2023 om 09:56

Ajax-trainer Maurice Steijn lijkt tegen FC Utrecht een beroep te kunnen doen op twijfelgevallen Steven Berghuis, Benjamin Tahirovic en Devyne Rensch. Het Algemeen Dagblad verwacht het drietal in de basis. Ten opzichte van de nederlaag tegen AZ (1-2) zijn er drie wijzigingen.

Josip Sutalo ontbrak tegen de Alkmaarders, omdat hij niet fit was. De Kroatisch international vormt zondag in De Galgenwaard vermoedelijk een defensie met Rensch, Gastón Ávila en Jorrel Hato, met Jay Gorter achter hen. Steijn zou echter ook nog kunnen kiezen voor Borna Sosa.

Ook Berghuis ontbrak tegen AZ, maar keert dus terug. Ook Tahirovic en Kenneth Taylor worden op het middenveld verwacht. Silvano Vos is geschorst. Voorin lijkt Steijn vast te houden aan Carlos Forbs, Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Het betekent dat onder meer Georges Mikautadze, die de voorbije interlandperiode uitstekend op schot was voor Georgië, weer op de bank plaatsneemt.

Ajax staat momenteel zestiende met vijf punten uit zes duels, Utrecht staat laatste met drie uit acht. De aftrap in De Galgenwaard is om 12.15 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Sutalo, Ávila, Hato; Tahirovic, Taylor, Berghuis; Forbs, Brobbey, Bergwijn

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!