Matchwinner Fraulo scoort belangrijkste goal uit carrière voor FC Utrecht

FC Utrecht-matchwinner: 'Zeker weten het belangrijkste doelpunt uit carrière'

22 oktober 2023 om 15:45
Laatste update: 22 oktober 2023 om 17:30

Oscar Fraulo is de gevierde man bij FC Utrecht. De invaller maakte tegen Ajax de 4-3 in de slotfase van het duel en zette daarmee de Galgenwaard in vuur en vlam. 

'Heb je enig idee hoe belangrijk dit doelpunt is voor deze club en deze stad?', wordt de matchwinner van FC Utrecht gevraagd voor de camera van ESPN. "Het was een hele speciale wedstrijd, dus om het in deze wedstrijd te doen, is geweldig. Ik ben heel erg blij", vertelt Fraulo met een grote glimlach. "Dit is zeker weten het belangrijkste doelpunt uit mijn carrière."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Fraulo begon zondag op de bank en viel pas na 79 minuten in bij de thuisclub. "Natuurlijk wil je altijd starten, maar soms moet je gewoon accepteren dat de coach voor andere spelers kiest. Dan moet je er staan wanneer je de kans krijgt. Ik accepteer zijn beslissingen, want ik respecteer onze coach."

"Natuurlijk is het altijd lastig om in te vallen in een wedstrijd als deze. Dan moet je alles geven en je ding doen. Gewoon rennen en scoren. We onderschepten de bal en ik probeerde goed te timen zodat ik niet buitenspel zou staan. Ik koos voor een chip en dat ging goed", besluit Fraulo.