Ajax Radio blijft ongemerkt live in Utrecht: 'F*cking Jens Toornstra ook'

Ajax Radio blijft ongemerkt live in Utrecht: 'Gelijk naar de zandbak!’

22 oktober 2023 om 17:20
Laatste update: 22 oktober 2023 om 17:35

Bij Ajax Radio hadden ze er zondagmiddag flink de pest in. Na de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht (4-3) bleef de zender nog een tijdje online. De presentatoren van dienst hadden niet in de gaten dat hun microfoon nog aanstond hielden zich niet in. 

"Hoe kan hij zo vrij staan? F*cking Jens Toornstra. Alle kleine details werken mee aan deze zwarte tijd waar we inzitten", klinkt het op de zender, gevolgd door nog een krachtterm aan het adres van Toornstra. "Hij schiet hem niet eens goed in", haakt een tweede presentator in. "Weet je wie hem pas slecht inschoot?", klinkt het daarna. "Steven Bergwijn, op het einde. Hlynsson met zijn twintig jaar drukt hem twee keer rustig binnen. Klasse gedaan. Aanvoerder Bergwijn, die te goed zou zijn voor de Eredivisie, jaagt de bal naar een andere planeet."

Op de vraag of Ajax er goed aan zou doen Bergwijn te verkopen aan een 'club uit de zandbak', is een van de presentatoren vrij stellig. "Gelijk, gelijk!"

Ajax is bezig aan de slechtste seizoenstart uit de clubgeschiedenis. De Amsterdammers staan met vijf punten uit zeven duels op de zeventiende plaats.