Sem baalt van situatie vader Maurice: 'Kreeg via fan mee dat het 4-3 was geworden'

Sem baalt van situatie vader Maurice: 'Kreeg via fan mee dat het 4-3 was geworden'

22 oktober 2023 om 19:38
Laatste update: 22 oktober 2023 om 19:43

Sem Steijn blijft het lastig vinden om zijn vader Maurice te zien worstelen bij Ajax. Dat vertelde de speler van FC Twente na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo voor de camera van ESPN

Steijn had het duel tussen FC Utrecht en Ajax voorafgaand aan zijn eigen wedstrijd gevolgd. "Tot de 3-3 kreeg ik het mee. Via een supporter kreeg ik mee dat het 4-3 is geworden. Dat is balen. Omdat je vandaag ook een mooie pot speelt, ben je met die wedstrijd hier bezig. Dat hielp wel. Ik zie de vorige keer als een leermomentje", refereert Steijn aan een eerder interview waarin hij aangaf dat de negatieve situatie rondom zijn vader impact op hem heeft. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    N.E.C.

  • logo

    FC Twente

De verliespartij van zijn vader had zondag geen negatieve invloed op het spel van Steijn zelf, die in de 32ste minuut de 0-2 voor zijn rekening nam. De wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Twente eindigde uiteindelijk na een knappe comeback van de thuisploeg in een 2-2 gelijkspel. 

'Gaaf', noemde Steijn het spelen van de derby. "Mooi zo, met dat fanatieke publiek. Ik woon in Enschede en ik werd wel een paar keer aangesproken vandaag. Eentje was wel grappig. Ik liep met mijn hond, en toen riep iemand: 'als je zondag niet wint, dan krijg je een klap op je oog', dat was wel leuk", grapte Steijn. "Wel met een lach natuurlijk", voegde de speler van Twente er snel aan toe.