Perez vindt het onterecht dat Ajax Kroes hemel in prijst

Perez ziet Ajax wel erg veel op één paard wedden: 'Alsof Jezus neerdaalt'

23 oktober 2023 om 11:24
Laatste update: 23 oktober 2023 om 12:41

Kenneth Perez denkt niet dat Alex Kroes de situatie bij Ajax in één keer kan omdraaien. Bij Dit Was Het Weekend van ESPN vertelt de oud-speler en analist dat de mensen bij de Amsterdamse club de nieuwe algemeen directeur wel erg ophemelen nog voordat hij binnen is.

"Ik denk dat Louis van Gaal het beter weet dan Alex Kroes", vertelt de oud-speler van de Amsterdammers bij ESPN over de situatie in de clubleiding. "Kroes heeft wel een ongekend mytische status gekregen. Het is een beetje alsof Jezus komt neerdalen bij Ajax. Met de dag maken ze hem geweldiger." Van Gaal en Michael van Praag zijn bezig om Kroes eerder te laten starten bij Ajax. Normaal gesproken kan hij pas 15 maart beginnen door zijn concurrentiebeding bij AZ.

De hoop van Ajax is dat Kroes op 1 januari 2024 al kan starten met zijn werkzaamheden in Amsterdam. Perez denkt dat er ook al wel genoeg besloten is over die situatie. "Het lijkt mij heel sterk dat er niet al het een en ander is gemaild met hem. Voor 1 januari moet er beslist worden." Of Kroes op dit moment al betrokken is bij beslissingen van Ajax wordt wel gedacht, maar is niet officieel.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!