De Kuip staat klaar voor treuzelend Lazio: 50x je inleg bij zege Feyenoord!

Feyenoord treft matig Lazio en kan grote stap naar Europese overwintering zetten

25 oktober 2023 om 11:00
Laatste update: 25 oktober 2023 om 11:09

ADVERTORIAL - Feyenoord is bezig aan een uitstekende reeks in de Eredivisie en mag het woensdag weer laten zien in de Champions League. SS Lazio komt op bezoek en de Italiaanse club is niet meer de intimiderende ploeg die het vorig seizoen was. Pak bij bookmaker Unibet 50x je inleg wanneer Feyenoord in eigen huis met Lazio afrekent! 

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Wanneer je een storting doet bij de bookmaker, verschijnt de x50 boost vanzelf. Ga vervolgens naar de wedstrijd Feyenoord - Lazio.

Zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord', zoals in bovenstaand screenshot is weergegeven. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet! De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Met een zege van Feyenoord kun je dus €50 pakken! Minder inleggen is ook mogelijk.

De Rotterdamse voetbaltrein snelt voort in de Eredivisie en trainer Arne Slot mocht het afgelopen weekend de zevende zege in de competitie op rij vieren. Bovendien staat Lazio dit seizoen slechts negende in de Serie A. Feyenoord is ook volgens de bookmakers groot favoriet. Speel mee en profiteer van een zege van de Rotterdammers!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust