Bruggink niet blij met bier drinkende Vlap: 'Hij stuurde al 'Arnold, sorry''

Bruggink adviseert bier drinkende Vlap: 'Hij stuurde al 'Arnold, sorry''

24 oktober 2023 om 17:32
Laatste update: 24 oktober 2023 om 18:52

Arnold Bruggink prijst de keuze van Michel Vlap om de Eredivisie-derby tegen Heracles Almelo in het uitvak van FC Twente te bekijken. De technisch directeur is er echter minder blij mee dat de middenvelder werd gespot met een biertje in zijn hand.

Het biertje was wat Bruggink betreft niet handig. "Dat heeft hij wel even te horen gekregen, ja", glimlacht de oud-speler in gesprek met 1Twente. Vlap zag de bui al hangen, want in de rust stuurde hij al een berichtje naar Bruggink. "Hij stuurde van 'Arnold, sorry'."

Bruggink benadrukt dat hij verder vooral veel pluspunten ziet aan de actie van Vlap. "Alleen moet hij zorgen, dat hij ook 'nee' kan zeggen. Dus als supporters jou een biertje aanbieden, zou je ook kunnen zeggen: Nee, dat hoef ik niet."

Toch is Bruggink toch vooral te spreken over de keuze van Vlap om het duel met de Twente-fans te kijken. "Het is ook vooral fantastisch dat Michel dat doet. Als je ziet wat hij uitstraalt op het trainingscomplex, als de mensen op de foto willen. Dat is zo'n enorme grote kwaliteit", is de technisch directeur lovend. "Buiten dat hij echt een hele goede speler is, heeft hij dat ook nog eens een keer. Dat past ook heel goed bij de club."

Vlap kijkt zelf ook terug op een geslaagde middag ondanks het 2-2 gelijkspel. "Hij zei dat hij het een fantastische belevenis vond, in het supportersvak. Hij vond het echt niet normaal mooi en had er echt van genoten."