Wedden op de Champions League met Newcastle, Leipzig en Atlético Madrid

Newcastle-thuis is gekkenhuis en hattrickheld Griezmann: bekijk hier de CL-combo!

25 oktober 2023 om 14:00

ADVERTORIAL – Naast het duel tussen Feyenoord en SS Lazio is er nog veel meer voetbal in de Champions League vanavond. Liefst zeven wedstrijden staan er op het programma, waaruit VoetbalPrimeur drie weddenschappen heeft geselecteerd die je los of in een combinatie kan spelen bij JACKS.NL. Speel nu mee bij de bookmaker!

Newcastle United – Borussia Dortmund: Newcastle wint en beide teams scoren (3.00)

Wie de laatste wedstrijd in de Champions League van Newcastle United heeft zitten kijken was ongetwijfeld met stomheid geslagen. Zelden ging er zo’n gemotiveerd elftal het veld op als dat van de The Magpies in het duel met Paris Saint-Germain (4-1). Het publiek op St James’s Park werd getrakteerd op een prachtavond, waarbij door spelers naast doelpunten zelfs werd gejuicht bij succesvolle tackles.

Voor Borussia Dortmund is vanavond misschien al wel de laatste reddingsboei voor overwintering in het miljardenbal. De ploeg van Donyell Malen en co. zal dan ook wat meer risico moeten nemen om in ieder geval resultaat te behalen, ook wanneer het achter staat. Voor een overwinning van Newcastle in combinatie met beide teams scoren staat een odd van 3.00 bij JACKS.NL.

RB Leipzig – Rode Ster Belgrado: Leipzig wint en beide teams scoren (2.35)

Het duel tussen RB Leipzig en Rode Ster Belgrado is er één die ze in Duitsland rood hebben omcirkeld in de agenda. Het is een duel dat in eigen huis gewonnen moet worden omdat uitwedstrijden in Servië geen pretje zijn. De krachtsverschillen tussen Leipzig en Rode Ster zijn wel duidelijk, maar dat de club uit het oostblok weerstand zal bieden staat vast. Rode Ster heeft in alle officiële wedstrijden die het dit seizoen speelde namelijk gescoord. Voor een overwinning van Leipzig in combinatie met beide teams scoren staat een odd van 2.35 bij JACKS.NL.

Celtic – Atlético Madrid: Antoine Griezmann maakt minimaal één goal (2.38)

Met Celtic tegen Atlético Madrid treffen de twee groepsgenoten van Feyenoord en Lazio elkaar. Dat wordt voor de Schotten een cruciaal duel om weer enigszins aan te haken of vrijwel definitief af te haken voor overwintering in Europa. Dan moet het wel voorbij het stugge elftal van Diego Simeone, dat al heeft bewezen aan enkele kansen genoeg te hebben zo bleek wel in het duel met Feyenoord (3-2).

Celtic moet daarnaast ook oppassen voor de absolute man in vorm bij Alético: Antoine Griezmann. De Fransman is al weer drie wedstrijden op een rij trefzeker voor de Rojiblanco’s, waaronder tegen Feyenoord in het Wanda Metropolitano. Daarnaast was het afgelopen weekend zelfs drie keer raak voor Griezmann, die ook de strafschoppen neemt, in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Voor één goal van Griezmann staat een odd van 2.38 bij de bookmaker.

De combo

Wint Newcastle United met ook een goal van Borussia Dortmund, wint RB Leipzig met ook een doelpunt van Rode Ster Belgrado en scoort Antoine Griezmann namens Atlético Madrid tegen Celtic? Dan kan je 16.78 keer je inzet terugverdienen bij JACKS.NL.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust