AZ-uitblinker Clasie zegt ook 'nee' tegen Manchester City

AZ-uitblinker Clasie zou ook 'nee' zeggen tegen Manchester City: "Serieus"

25 oktober 2023 om 17:50
Laatste update: 25 oktober 2023 om 18:23

Jordy Clasie heeft absoluut geen plannen om AZ te verlaten. De uitblinker voelt zich thuis in Alkmaar, waardoor zelfs de grootste Premier League-clubs niet hoeven te bellen.

"Ik heb niet meer de ambitie om ooit nog een stap te maken, maar veel jongens binnen onze selectie wel", laat Clasie weten op de persconferentie voor het Conference League-duel met Aston Villa. "Dit is dan een tegenstander van formaat, waar je je mee kunt meten."

Wat als een grote Premier League-club zich in Alkmaar meldt? "Dan zeg ik nee. Serieus", blijft de controlerende middenvelder (32) bij zijn antwoord. "Manchester City? Dat zou wel een mooie stap zijn... Nee, zonder dollen: dat soort clubs zullen voor mij niet meer komen. Ik ben ook op een bepaalde leeftijd."

Clasie is happy bij AZ. "Dat ik me zo gewaardeerd voel en dat ik het zo naar mijn zin heb hier, telt flink mee. Mijn gezin heeft het nu ook heel fijn. Ik zit op de juiste plek. Zeg nooit nooit, maar die ambitie is er nu niet", besluit de zeventienvoudig international, die nog twee jaar onder contract staat.