Van der Vaart roemt Gimenez als 'geweldige speler van Feyenoord'

Van der Vaart roemt 'geweldige speler' Feyenoord: 'Ik hád heel erg mijn twijfels'

25 oktober 2023 om 18:25

Rafael van der Vaart is vol lof over Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits, die woensdagavond tegen SS Lazio zijn Champions League-debuut maakt, kon hem in eerste instantie niet overtuigen, maar inmiddels is Van der Vaart helemaal om.

"Ik had heel erg mijn twijfels", zegt de 109-voudig international bij Ziggo Sport over de eerste maanden van Gimenez in Nederland. "Nu overtuigt hij mij steeds meer. Het is echt een héél goede spits geworden. Hij heeft zo veel vertrouwen en voelt zich zo goed in De Kuip."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Van der Vaart 'denkt' dat Gimenez het Champions League-niveau aankan. "Hij is er nog lang niet en hij moet het ook weer op dit niveau bewijzen, maar inmiddels heeft hij mij wel overtuigd. Dit seizoen heeft hij er dertien gemaakt, dan kun je niet meer zeggen dat het toeval is. Geweldige speler, geweldig linkerbeen."

Feyenoord trapt om 18.45 uur af tegen Lazio. Gimenez heeft een basisplaats, nadat hij de eerste groepswedstrijden tegen Celtic en Atlético Madrid moest missen vanwege een schorsing.